Smertebehandling – Smerteklinik i Holstebro

Smertebehandling hos moderne smerteklinik i Holstebro

Lad ikke smerter være en hindring for at leve dit bedste liv! Vi står klar til at hjælpe dig med at forstå dine smerter og give dig de rette redskaber til at hjælpe dig selv.

Sundhedsgården er en moderne smerteklinik, hvor vi er specialister i behandling af både akutte og kroniske smerter.

Vi arbejder ud fra den tilgang at smerte er multifaktorielt og komplekst. Jo længere tid smerten har stået på, jo mindre drejer det sig om vævsskade og mere om andre faktorer i dit liv, som påvirker din smerteoplevelse.

Behandling af akutte smerter

Smerter forekommer i den akutte fase, så du undgår at lave for meget med den skadede kropsdel. Dette sikrer optimal vævsheling.

Vores fysioterapeuter står klar til at optimere din naturlige helingsproces gennem et skræddersyet behandlingsforløb – med fokus på DIG og DIN genoptræning.

Vi tilbyder høj kvalitet indenfor træningsudstyr samt de nyeste behandlingsmetoder. Dette bidrager til at reducere dine smerter, så du hurtigere kan komme tilbage til det du elsker! 😍

Kontakt os for en akut tid ved at klikke her.

Kroniske smerter

I dag lever 825.000 danskere med kroniske smerter, hvilket svarer til hver femte voksne dansker. Ved kroniske smerter vedbliver smerterne i mere end 3-6 måneder, selvom vævet er helet.

Bryd den onde cirkel

Som kronisk smertepatient kan man ofte befinde sig i en ond cirkel med mindre bevægelse og mere smerte. Hos Sundhedsgården arbejder vi med at vende denne udvikling.

Forskningen peger på, at kroppen kan tilpasse sig nærmest hvad som helst, og at den er stærk og robust. Forskning viser også, at fysisk aktivitet, som er meningsfuld for dig og tilpasset dine smerter, er yderst effektivt i et genoptræningsforløb.

Få et kørekort til dine smerter

Hos os bliver du sat bag rattet, bliver en aktiv del af behandlingen og klædt på til selv at kunne behandle og håndtere dine smerter.

Det betyder, at vi uddanner dig med relevant viden og værktøjer indenfor træning, bevægelse og smerter, så du på den måde vil blive uafhængig af behandlere i fremtiden. Vi er her for at hjælpe DIG med dine smerter og nå det mål du kæmper for.

Kontakt os i dag for at få den rette behandling hos vores smerteklinik.

Book din tid her