Massage i Holstebro

Massage hos Sundhedsgården

Vi tilbyder forskellige former for massage til både mænd og kvinder. Alle massager hos os er udført af fysioterapeuter med høj faglighed. Derfor er du sikret en kompetent behandler, uanset hvem du booker tid hos. En massage hos os giver dig desuden mulighed for at vende eventuelle kropslige gener, samt modtage råd og vejledning.

Gravidmassage

Forkæl dig selv eller en kommende mor med en velværende Gravidmassage.

Massagen kan være en kærkommen pause, hvor du som gravid får løsnet op for spændinger, der helt naturligt opstår i en krop der skaber og bærer et barn.

Vi tilbyder velværende gravidmassage i alle tre trimestre. Massagen varetages af vores veluddannet fysioterapeut Julie, med specialer indenfor graviditet og efterfødsel. Behandlingen foregår på en specialbriks med plads til mave og barn. Derfor kan du ligge på maven under massagen. Vi anvender økologisk mandelolie til massagen, og der spilles rolig musik i behandlerrummet.

Prisen for vores Gravidmassage er 400 kr. for 45 min. behandling

 

Fysiomassage

Har du ømme, trætte eller spændte muskler? Har du ofte spændingshovedpine? Eller trænger ryggen til forkælelse?

Hos Sundhedsgården tilbyder vores fysioterapeuter Fysiomassage, som kan afhjælpe fysiske såvel som psykiske belastninger af din krop. Massagen vil typisk bestå af en kombination af bindevævsbehandling og dybdegående vævsbehandling af kroppens muskulatur.

Massagen kan både være en helkropsmassage for velvære, eller kan fokusområder til fx en spændt nakke eller en øm lænneryg. Inden massagen går i gang, lægges der en plan for behovet, så massagen er tilpasset lige netop DIG. Ved massage løsnes spændinger, så blodcirkulationen forbedres og ophobning af væske og affaldsstoffer fjernes. Lykkehormonet oxytocin øges i kroppen, og derved nedsættes stres.

Prisen for vores Fysiomassage er:

  • 300 kr. for 30 min. behandling

  • 500 kr. for 60 min. behandling

Book din tid her