Træning For Alle – Holdoversigt

Hos Sundhedsgården tilbyder vores kompetente fysioterapeuter holdtræning

Oplev kvalitetstræning på vores små lukkede hold med maksimalt 6 deltagere! Hos os er fokus på den individuelle oplevelse, og vores erfarne fysioterapeuter står klar til at tilpasse træningen til dine behov og mål.

Hvis du skulle være uheldig at pådrage dig en skade, kan du føle dig tryg ved, at vores fysioterapeuter er kompetente til at tilrettelægge øvelser, der passer til dine forhold og fremme en sikker og effektiv træning.

Tag det første skridt mod en bedre træningsoplevelse! Book din plads nu og begynd rejsen mod en stærkere og sundere version af dig selv.

Priser:

En enkelt træning koster 120 kr.

Ønsker du at opnå bedre værdi, tilbyder vi 10-turskort til 1.000 kr., som du frit kan benytte til alle vores hold.

BOLD/CORE

Bold/core er træning bl.a. på den store fitnessbold, der er et effektivt redskab i træning af alle kroppens muskler, især når der fokuseres på stabilitetstræning omkring store såvel som små led.
Timen indeholder en stor del øvelser for mave- og rygmuskulatur; men hele kroppen kan inddrages i træningen. Primært rolig og kontrolleret træning uden høj puls.

Træningen vil kunne hjælpe dig til at:

✅ Forbedre stabilitet – særligt i coremuskulaturen.

✅ Styrke din kropsholdning.

✅ Mindske og/eller forebygge ryggener.

CIRKELTRÆNING

Timen er bygget op omkring stationer, hvor du både møder pulskrævende øvelser samt øvelser der fokuserer på styrketræning med forskellige vægtredskaber. Instruktøren Magnus præsenterer dig fra starten af timen, for de forskellige stationer, og det vil være dem du arbejder på igennem timen. Øvelserne foregår i intervaller (dvs. afgrænsede tidsperioder), og der vil være en kort pause mellem hvert interval, imens du bevæger dig fra en øvelse til den næste. Timen forbedrer din generelle styrke i hele kroppen og forbedrer din kondition. Alle kan være med, og alle bliver udfordret ud fra deres individuelle niveau.

POWER

POWER er en effektiv måde at aktivere din krop på. Timen består hovedsageligt af styrkeøvelser og afsluttes altid med en god “Finsher”, som sætter forbrændingen helt i top! Times er opdelt i længere træningspas, hvor du sigter mod at øge din muskelmasse og forbedre din kondition betragteligt. Vi træner med de store muskelgrupper og derfor bruger vi også de lidt tungere vægte.  Uanset dit niveau, vil du blive udfordret på dette hold!

HIIT

HIIT står for Høj Intensitets Interval Træning og er for dig som gerne vil presses til det yderste og have sved på panden hele timen igennem. Hiit er til den erfarne holddeltager, som ønsker at tage træningen til næste niveau. Du kan forvente en time hvor du kommer igennem hele kroppen med korte intensive træningspas, bestående af både styrke- og pulsøvelser. Vi vil sørge for at guide og motivere dig igennem timen.

På en HIIT-time hos os får du:

✅ Meget effektiv kalorieforbrænding

✅ Sætter stofskiftet i vejret – også længe efter træningen er overstået

✅ Forbedrer effektivt din form.

Book din tid her