Spørgsmål og svar

Vi har samlet en række af de mest almindelige spørgsmål, vi får fra kunderne herunder:

 

Kan jeg få behandling uden en henvisning?

JA det kan du godt! Sundhedsgården er en privatklinik, så du skal ikke bruge henvisning fra lægen for at få behandling hos os. Vi tager derudover imod bevillinger fra din private sundhedsforsikring. Sygeforsikringen ”Danmark” giver samme beløb i tilskud til fysioterapi hos os, som de giver til de fysioterapiklinikker, der kræver henvisning fra egen læge.

Skal jeg betale noget selv, når jeg har fået bevilling fra min sundhedsforsikring?

Både ja og nej. Størrelsen på det bevilgede beløb afhænger af det pågældende forsikringsselskab – og beløbet vil stå i de tilsendte papirer.

Hvad er inkluderet i min behandling?

Hos os varer en ”Normal behandling” 50 min. så vi har god tid til DIG og din problematik. Dette er med til at sikre en højere kvalitet i behandlingen, hvilket fører til at du hurtigere vil blive smertefri. Der er ingen ekstra tillæg til behandlingen, så du kan være sikker på at din fysioterapeut altid vælger det udstyr der er bedst for dig.

Hvor mange fysioterapibehandlinger skal jeg forvente?

Antallet af behandlinger hos fysioterapeuten afhænger af dine skader og gener, og hvor længe du har gået med dem. Dog ser vi gerne, at du mærker en betydelig fremgang efter 3-5 behandlinger.