ED-behandling (Rejsningsproblemer)

Rejsningsproblemer? Vi hjælper dig – helt uden medicin

Vi tilbyder nu en effektiv behandling af ED med Fokuseret Chokbølgeterapi kombineret med HIFEM Terapi (Pelvic Chair).

Erektil dysfunktion (ED) – også kaldet impotens – dækker over problemer med at opnå eller vedligeholde rejsningen (erektionen) af penis i forbindelse med seksuel aktivitet. Mange er dog ikke klar over, at det er et udbredt problem, som ca. halvdelen af alle mænd i løbet af livet lider af i større eller mindre grad. Vi tilbyder nu en effektiv behandling af ED med Fokuseret Chokbølgeterapi kombineret med HIFEM Terapi (Pelvic Chair). ED-behandlingen kan hjælpe dig med at få din livskvalitet og dit sexliv tilbage. Vi behandler årsagen til dit problem, i modsætning til medicinsk behandling. Smertefrit og uden bivirkninger.

Hvordan virker ED-behandlingen

Helt præcist foregår behandlingen ved, at der behandles med Fokuseret Chokbølgeterapi på penis og i mellemkødet for at øge blodgennemstrømningen til penis og svulmelegemerne.

Efterfølgende gives der HIFEM Terapi (Pelvic Chair), der involverer brugen af højintensive elektromagnetiske bølger. Ved at sende elektromagnetiske bølger gennem en muskel tvinges den til at trække sig sammen på en måde som kaldes en supramaksimal sammentrækning. Sådan en sammentrækning er du ikke selv i stand til at udføre da den er særdeles kraftig og udenfor viljens kontrol.

Når man bruger HIFEM til at behandle erektil dysfunktion bruger man en såkaldt Pelvic Chair. En Pelvic Chair er en stol som man sidder på, mens sædet sender elektromagnetiske bølger op til bækkenbundsmuskulaturen.

Bækkenbundsmuskulaturen spiller en vigtig rolle i erektionsopretholdelse, blandt andet ved at støtte blodgennemstrømningen til penis. Derfor er det essentielt at have en stærk bækkenbund når man ønsker at forbedre sin erektionsevne.

Som udgangspunkt anbefaler vi et forløb med 5 behandlinger fordelt med ca. 2 behandlinger om ugen. Derefter tager vi en status på situationen. Nogen har behov for op til 10 behandlinger. Effekten af behandlingen kan i nogle tilfælde holde op til 1,5 år, men du anbefales at komme til årlig behandling for at vedligeholde effekten. Behandlingen er smertefri og uden bivirkninger.

Indikationer til behandling

Der kan være flere årsager til at erektil dysfunktion (ED) opstår. De hyppigste årsager er aldersforandringer og deraf afstedkomne kredsløbsproblematikker – fx diabetes, åreforkalkning eller forhøjet blodtryk. Yderligere kan en dårlig livsstil med manglende fysisk aktivitet, forkert kost og rygning være årsag til rejsningsproblemer.

Fordele ved ED-behandling

Den effektive behandlingsmetode med Fokuseret Chokbølgeterapi kombineret med HIFEM Terapi (Pelvic Chair) er – modsat medicinsk behandling – med til at styrke og forbedre kredsløbet til penis og dermed fjerne årsagen og ikke blot behandle symptomet.

Priser

  • Behandlingsforløb på 5 behandlinger inkl. konsultation 6.500 kr.
  • Efterfølgende behandling 850 kr.

Book din tid her